Opdrachtgevers over mijn werk(wijze)

Al een groot aantal jaren verzorgt Dineke voor mij de vormgeving van de jaarrapportages Herstart en Op de Rails. Kernwoorden in deze samenwerking zijn: prettige communicatie, meedenken, flexibiliteit en vakmanschap. Dit alles leidt ieder jaar weer tot een goed en mooi eindproduct.
Desiree Kwant, projectmanager Herstart en Op de Rails

Dineke's stijl spreekt me aan: helder en functioneel, mooi door subtiel gebruik van kleuren en typografie. Met haar samenwerken is prettig: ze denkt mee, verdiept zich in het product en heeft affiniteit met de doelgroep. Dineke's visuele vormgeving is veel meer dan 'een mooi jasje', haar werk verheldert en voegt iets toe aan je boodschap en product.
Hilde Hacquebord, directeur Diataal BV

Dineke heeft me zeer geholpen in het ontwikkelen van de uitstraling van mijn bedrijf. Ze is daarbij heel goed op zoek gegaan wat past bij het bedrijf en mij. Dat doet ze met veel kennis, ervaring en vasthoudendheid, ze gaat ook flexibel mee met de forse koerswijziging die ik in het begin van de opdrachtuitvoering aanbracht. Met het resultaat ben ik zeer, zeer tevreden.
Martinus Stollenga, eigenaar de Bijdrage